رونمایی از کارت‌خوان ایمن  BioSCRتوسط پندار کوشک ایمن

رونمایی از کارت‌خوان ایمن BioSCRتوسط پندار کوشک ایمن

رونمایی از کارت‌خوان ایمن  BioSCRتوسط پندار کوشک ایمن

شرکت پندار کوشک ایمن از کارتخوان ایمن مدل  BioSCRبه عنوان تازه‌ترین محصول بومی و منحصربفرد خود رونمایی کرد.

شاهين نوروزي، مديرعامل شركت پندار كوشك ايمن درباره ویژگی‌های این محصول منحصربفرد گفت: این کارت‌خوان محصولی کاملا ایرانی و دارای صفحه کلید مبتنی بر استاندارد HID، کارتخوان مبتنی بر استاندارد CCID، "یواس‌بی هاب" استاندارد  و اسکنر اثر انگشت با استاندارد  PIVمی باشد.

وی ادامه‌داد: هدف ما از طراحی و تولید این محصول، توسعه دولت الکترونیک، گسترش فناوری‌های نوین ارتباطات و اطلاعات، همراستایی با پیاده‌سازی طرح کارت ملّی هوشمند و بهبود کارایی خدمات به شهروندان در تمام روزهای هفته و 24 ساعت شبانه‌روز است.

به گفته مدیرعامل پندار کوشک ایمن، این دستگاه در حوزه‌های شناسایی، تصدیق هویت و امضای دیجیتال کاربردهای فراوانی خواهد داشت. با این محصول جدید امنیت و حریم خصوصی افزایش می‌یابد چرا که امنیت رمز کارت به واسطه وجود "کی‌پد" و عدم نیاز به ارائه رمز کارت ملی هوشمند به اپراتور تضمین می‌شود.

یکپارچه بودن کارتخوان و کی‌پد، سهولت بیشتری برای کاربران فراهم می‌آورد به نحوی که کاربر تنها

با یک ابزار روبرو است. تجمیع چند دستگاه در یک دستگاه هم باعث شده، هزینه تولید کاهش یافته و به مراتب اقتصادی‌تر از خرید مجزای کی‌پد، کارتخوان و ... باشد .

وی افزود: از آنجایی که شركت پندار كوشك ايمن در حوزه امنيت فناوري اطلاعات و به ويژه استنادپذيري اسناد و عمليات الكترونيك و به طور خاص در حوزه زيرساخت كليد عمومي و امضاي ديجيتال فعاليت دارد، تمرکز خود را طی سال‌های اخیر بر طراحی و تولید ابزارهایی قرار داده‌ایم که حس اعتماد را در تبادلات الکترونیک بخصوص تبادلات پولی و ثبتی افزایش دهد.

نوروزی در تشریح زیرشاخه‌های فعالیت این شرکت گفت:  فعاليت شركت را مي‌توان در چند بخش دسته‌بندي كرد؛ احراز هويت، انكارناپذيري عمليات و استناد‌پذيري اسناد در دنياي الكترونيك. ما به دنبال این هستیم تا این امکان را برای همگان فراهم آوریم، تا بتوانند در فضای الكترونيك، دیگران را احراز هويت كنند و رفتار همه در این محیط قابل استناد باشد.

در دولت الكترونيك چند هدف وجود دارد؛ كاهش هزينه‌ها، شفاف‌سازي، كاهش فساد ادراي و... از آنجايي كه هر جا تعامل رودررو رخ بدهد مستعد فساد است، دولت‌ها براي كاهش فساد اداري تعاملات را كم مي‌كنند و براي كاهش اين تعاملات خدمات بايد الكترونيكي شود. پس يكي از بزرگ‌ترين آورده‌هاي دولت الكترونیکي كاهش فساد اداري است. يكي ديگر از این كاربردها شفافيت اطلاعاتي است. چرا؟ چون اطلاعات در لحظه توليد مي‌شود و در لحظه قابل ارائه به همه‌جاست. كاربرد ديگر كاهش هزينه‌ها در مصرف كاغذ، خودكار، چاپ جوهر و امثال آن است. اينها هم هزينه دولت را بالا مي‌برد و هم هزينه‌هاي حاشيه‌‌اي براي آن ايجاد مي‌كند. نرم‌افزارهاي ما به دولت الكترونيك در اين خصوص كمك خواهد كرد. قطعا الكترونيكي شدن باعث شفافيت اطلاعات، كاهش هزينه‌ها و كاهش فسادهاي اداري مي‌شود، اما آنچه را كه در آن انجام مي‌دهيم بايد استنادپذير باشد، يعني بتوان به آن اعتماد كرد.